Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Κρέμα κακάο με γάλα καρύδας και γιαούρτι


Μου περίσσεψε λίγο γάλα καρύδας από διάφορες συνταγές που δοκίμασα αυτές τις μέρες, και σκεφτόμουν τι να το κάνω. Ήθελα να το συνδυάσω με κάτι χωρίς πολλά λιπαρά ώστε να φτιάξω κάτι νόστιμο αλλά να μην με φάνε οι τύψεις αφού το φάω! Έτσι σκέφτηκα να το συνδυάσω με γιαούρτι και κακάο. Το αποτέλεσμα πολύ καλό ακόμη και για μένα που δεν μου αρέσουν τα γιαουρτογλυκά. Ορίστε η συνταγή:

130 γραμμάρια γάλα καρύδας (20% λιπαρά)
130 γραμμάρια γιαούρτι total 2%
2 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουταλιά της σούπας στέβια ή όποιο γλυκαντικό προτιμάτε

Αδειάζουμε το γάλα καρύδας από τη συσκευασία του και αν έχει χωριστεί το ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Βάζουμε τα 130 γραμμάρια σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Μπορούμε να σερβίρουμε απευθείας σε μπολάκια, ή να βάλουμε το μείγμα στο ψυγείο μέσα σε κορνέ και να το σερβίρουμε με στυλ όταν μας έρθει λιγούρα :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου