Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πολύχρωμος βακαλάος με σαλάτα κινόα


1 συσκευασία βακαλάο ρολό φιλέτο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά πορτοκαλί
2 πιπεριές πράσινες
3 κουταλιές της σούπας λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ξύσμα απο ένα λεμόνι

Για τη σαλάτα κινόα δειτε εδώ.

Αλείφουμε ένα πυρέξ με τη μια κουταλιά απο το λάδι, απλώνουμε τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές και το κρεμμύδι και τα αραδιάζουμε πάνω απο το ψάρι. Ρϊχνουμε το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και πασπαλίζουμε με το ξυσμα λεμονιου. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα. Σερβίρουμε το φαγητό μαζί με το ζουμάκι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου